Cortador de Jamon
Pragniemy Państwu zaprezentować sylwetkę Łukasza Kanieckiego, polskiego cortador de jamon, który jest wielkim wielbicielem i znawcą hiszpańskiej szynki iberyjskiej i zajmuje się jej profesjonalnym krojeniem. Zobaczcie, co sam o sobie mówi:
Nazywam się Łukasz Kaniecki jestem szefem kuchni specjalizującym się w tradycyjnej kuchni hiszpańskiej, oraz pasjonatem hiszpańskich szynek i dobrego wina.
Firmę „Cortador de Jamón Polska” założyłem przede wszystkim, aby prezentować kulturę kulinarną Hiszpanii. Przygotowuje pokazy krojenia szynek wraz z degustacją oraz specjalne propozycje menu Tapas i Paella. Podczas degustacji opowiadam o produkcie, jego walorach smakowych, odżywczych i sposobie produkcji szynek, tapasów i wybranej przez państwa paella. Jestem jedyną firmą w Polsce, która oferuje usługę krojenia hiszpańskich szynek podczas Waszych uroczystości, wesel, chrzcin, urodzin, komunii. Wspieram swoją obecnością firmy cateringowe, hotele, restaurację, kongresy, targi i stoiska uatrakcyjniając ich oferty.
Chcecie zaprosić go na swoje wesele i uraczyć gości pysznymi wędlinami hiszpańskimi? Koniecznie skontaktujcie się z Łukaszem za pośrednictwem jego strony internetowej, to może być prawdziwy hit i przyjemność gościć tak wysokiej klasy specjalistę na Waszym przyjęciu!