Wyświetlanie 1–9 z 56 wyników

  • Zdjęcia

    Ardibey Mini: ser mieszany wędzony (mały)

    #010092

    Ser wędzony mieszany z mleka krowiego i owczego. Skład: mleko krowie i owcze, podpuszczka, kultury bakterii mlekowych, chlorek wapnia i sól. Powłoka niejadalna. Pochodzenie: Roncal, w prowincji Nawarra, Kraj Basków. Waga: 1,2kg

    Wybierz
  • Zdjęcia

    Ardibey: ser mieszany wędzony

    #001802

    Ser wędzony mieszany z mleka krowiego i owczego. Skład: mleko krowie i owcze, podpuszczka, kultury bakterii mlekowych, chlorek wapnia i sól. Powłoka niejadalna. Pochodzenie: Roncal, w prowincji Nawarra, Kraj Basków. Waga: 3,150kg

    Wybierz
  • Zdjęcia

    Ardiona: ser owczy wędzony

    #000021

    Ser wędzony owczy. Skład: surowe mleko owcze, podpuszczka, kultury bakterii mlekowych, lizozym z białka jaja kurzego, sól. Pochodzenie: Roncal, w prowincji Nawarra, Kraj Basków (Denominación de Origen). Waga: 1,10kg

    Wybierz
  • Zdjęcia

    Cabecero de Lomo

    #000009

    Karczek długodojrzewający wieprzowy. Skład: karczek wieprzowy, czosnek, sól. Pochodzenie: Salamanka Waga: 1kg

    Wybierz
  • Zdjęcia

    Campoerial półdojrzały mieszany

    #000849

    Ser półdojrzały z mieszanki mleka krowiego, koziego i owczego. Skład: mleko pasteryzowane krowie (min. 64%) , owcze (min. 3%), kozie (min. 3%), bakterie kwasu mlekowego, lizozym z białka jaja kurzego, podpuszczka, sól. Pochodzenie: Toledo, Kastylia-La Mancha Waga: 3,5kg

    Wybierz
  • Zdjęcia

    Campos Guadamur: ser kozi o niskiej zawartości soli

    #005980

    Ser półdojrzały z mleka koziego o niskiej zawartości soli. Skład: mleko pasteryzowane kozie, sól, chlorek wapnia, lizozym z białka jaja kurzego, podpuszczka, bakterie kwasu mlekowego. Pochodzenie: Toledo, Kastylia-La Mancha Waga: 3,2kg

    Wybierz
  • Zdjęcia

    Chorizo Extra Cular (laska)

    #0000012

    Kiełbasa dojrzewająca z papryką słodką. Skład: mięso mielone wieprzowe, słonina, papryka słodka, czosnek, sól. Pochodzenie: Salamanka Waga: 1kg

    Wybierz
  • Zdjęcia

    Chorizo Ibérico Cular (laska)

    #0000011

    Kiełbasa długodojrzewająca z mięsa czarnej świni iberyjskiej. Skład: mięso mielone czarnej świni iberyjskiej, słonina czarnej świni iberyjskiej, papryka słodka, czosnek, sól. Pochodzenie: Salamanka Waga: 1kg

    Wybierz
  • Zdjęcia

    Chorizo Ibérico Cular Picante (laska)

    #0000013

    Kiełbasa z mięsa czarnej świni iberyjskiej z papryką ostrą. Skład: mięso mielone z czarnej świni iberyjskiej, słonina czarnej świni iberyjskiej, papryka ostra, czosnek, sól. Pochodzenie: Salamanka Waga: 1kg

    Wybierz