Wyświetlanie 82–90 z 100 wyników
-
Ronkari Gran Reserva (D.O.): ser owczy długodojrzewający
#000094
Ser dojrzały 100% owczy. Produkowany w gminie Nawarra (zachodnia część Pirenejów) z surowego mleka owiec rasy Latxa lub Rasa, produkcja sera jest ograniczona. Ma silny i charakterystyczny smak, lekko pikantny, w ustach maślany. Roncal jest pierwszym serem hiszpańskim, który uzyskał tytuł D.O. (Denominación de Origen). Skład: surowe mleko owcze, podpuszczka, bakterie kwasu mlekowego, sól, lizozym z białka jaja kurzego. Pochodzenie: Roncal, w prowincji Nawarra, Kraj Basków (Denominación de Origen). Waga: 2,650kg
-
Ronkari Mini (D.O.): ser owczy dojrzały
#010104
Ser dojrzały 100% owczy. Ser o wyrazistym smaku i zapachu. Pełnotłusty, wyrabiany z mleka surowego. Skład: surowe mleko owcze, podpuszczka, bakterie kwasu mlekowego, sól, lizozym z białka jaja kurzego. Pochodzenie: Roncal, w prowincji Nawarra, Kraj Basków (Denominación de Origen). Waga: 0,9kg
-
Ronkari Mini (D.O.): ser owczy dojrzały w oryginalnym opakowaniu
#010101
Ser dojrzały 100% owczy. Wyraźny smak i zapach. Zapakowany o oryginale pudełko. Skład: surowe mleko owcze, podpuszczka, bakterie kwasu mlekowego, sól, lizozym z białka jaja kurzego. Pochodzenie: Roncal, w prowincji Nawarra, Kraj Basków (Denominación de Origen). Waga: 0,9kg
-
Salchichón Extra z pieprzem
#000001
Kiełbasa długodojrzewająca wieprzowa. Skład: mięso mielone wieprzowe, słonina, sól, czosnek, wino. Pochodzenie: Salamanca Waga: 1kg
-
Salchichón Ibérico
#000002
Kiełbasa długodojrzewająca z mięsa czarnej świni iberyjskiej. Skład: mięso mielone z czarnej świni iberyjskiej, słonina z czarnej świni iberyjskiej, sól, czosnek, wino. Pochodzenie: Salamanka. Waga: 1kg
-
Skórka wieprzowa 500gr
#0000036
Usmażyć na patelni w sposób tradycyjny, lekko osolić. To przepis na autentyczną i chrupiącą skórkę wieprzową. Skórka wieprzowa smażona we własnym tłuszczu to pyszne i bogate źródło białka. Waga: 500gr
-
Skórka wieprzowa 60gr
#0000035
Usmażyć na patelni w sposób tradycyjny, lekko osolić. To przepis na autentyczną i chrupiącą skórkę wieprzową. Skórka wieprzowa smażona we własnym tłuszczu to pyszne i bogate źródło białka. Waga: 60gr
-
Tio Rest al Romero: ser kozi półdojrzały z rozmarynem 1kg
#005905
Ser kozi półdojrzały z rozmarynem 1kg. Skład: mleko pasteryzowane kozie, sól, chlorek wapnia, podpuszczka, lizozym z białka jaja kurzego, kultury bakterii mlekowych. Powłoka: rozmaryn. Pochodzenie: Murcia (Denominación de Origen). Waga: 1kg
-
Tio Rest al Romero: ser kozi półdojrzały z rozmarynem 500gr
#005906
Ser kozi półdojrzały z rozmarynem 500gg. Skład: mleko pasteryzowane kozie, sól, chlorek wapnia, podpuszczka, lizozym z białka jaja kurzego, kultury bakterii mlekowych. Powłoka: rozmaryn. Pochodzenie: Murcia (Denominación de Origen). Waga: 0,5kg