Zobacz koszyk “Chorizo Ibérico Cular (laska)” został dodany do koszyka.

Wyświetlanie 10–18 z 64 wyników

  • Zdjęcia

    Chorizo Extra Cular (laska)

    #0000012

    Kiełbasa dojrzewająca z papryką słodką. Skład: mięso mielone wieprzowe, słonina, papryka słodka, czosnek, sól. Pochodzenie: Salamanka Waga: 1kg

    Wybierz
  • Zdjęcia

    Chorizo Ibérico Cular (laska)

    #0000011

    Kiełbasa długodojrzewająca z mięsa czarnej świni iberyjskiej. Skład: mięso mielone czarnej świni iberyjskiej, słonina czarnej świni iberyjskiej, papryka słodka, czosnek, sól. Pochodzenie: Salamanka Waga: 1kg

    Wybierz
  • Zdjęcia

    Chorizo Ibérico Cular Picante (laska)

    #0000013

    Kiełbasa z mięsa czarnej świni iberyjskiej z papryką ostrą. Skład: mięso mielone z czarnej świni iberyjskiej, słonina czarnej świni iberyjskiej, papryka ostra, czosnek, sól. Pochodzenie: Salamanka Waga: 1kg

    Wybierz
  • Zdjęcia

    Dos Coronas: ser owczy typu Manchego dojrzały

    #001397

    Ser dojrzały z mleka owczego. Skład: mleko pasteryzowane owcze, bakterie kwasu mlekowego, lizozym z białka jaja kurzego, podpuszczka, sól. Pochodzenie: Toledo, Kastylia-La Mancha Waga: 3,4kg

    Wybierz
  • Zdjęcia

    Dos Coronas: ser owczy typu Manchego półdojrzały

    #001398

    Ser półdojrzały z mleka owczego. Skład: pasteryzowane mleko owcze, sól, chlorek wapnia, podpuszczka, kultury bakterii mlekowych, lizozym z białka jaja kurzego. Powłoka: masło. Pochodzenie: Toledo, Kastylia-La Mancha Waga: 3,1kg

    Wybierz
  • Zdjęcia

    Farinato Ibérico

    #0000010

    Słonina z czarnej świni iberyjskiej z papryką słodką. Znane jako "kawior Salamanki". Regionalny wyrób z tego obszaru Hiszpanii, znany jej mieszkańcom jako idealny dodatek do jaj, lub tłuszcz do smażenia. Skład: słonina czarnej świni iberyjskiej, chleb, oliwa z oliwek, cebula, papryka słodka, anyż, sól. Pochodzenie: Salamanka Waga: 0,5kg

    Wybierz
  • Zdjęcia

    Flor de Guadamur dojrzały mieszany

    #000845

    Ser dojrzały z mieszanki mleka krowiego, koziego i owczego. Skład: mleko pasteryzowane krowie (min. 50%) , owcze (min. 10%), kozie (min. 10%), bakterie kwasu mlekowego, lizozym z białka jaja kurzego, podpuszczka, sól. Pochodzenie: Toledo, Kastylia-La Mancha Waga: 3kg

    Wybierz
  • Zdjęcia

    Flor de Guadamur mieszany półdojrzały

    #001395

    Ser półdojrzały z mieszanki mleka krowiego, koziego i owczego. Skład: mleko pasteryzowane krowie (min. 50%) , owcze (min. 10%), kozie (min. 10%), bakterie kwasu mlekowego, lizozym z białka jaja kurzego, podpuszczka, sól. Pochodzenie: Toledo, Kastylia-La Mancha Waga: 3,1kg

    Wybierz
  • Zdjęcia

    Flor de Guadamur mieszany półdojrzały

    #001393

    Ser półdojrzały z mieszanki mleka krowiego, koziego i owczego. Skład: mleko pasteryzowane krowie (min. 50%) , owcze (min. 10%), kozie (min. 10%), bakterie kwasu mlekowego, lizozym z białka jaja kurzego, podpuszczka, sól. Pochodzenie: Toledo, Kastylia-La Mancha Waga: 3,2kg

    Wybierz