Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut a augue ligula. Cras dignissim, orci quis ultricies dignissim, diam erat blandit tortor, quis imperdiet sem lorem eget felis. Curabitur blandit arcu odio, eu lacinia risus varius sit amet. In sed tincidunt nisl.
W zeszłą niedzielę Alejandro był gościem Terriego Clarka oraz Maćka Przestalskiego w audycji radia RAM Sunday Lunch. Rozmowa odbyła się w języku angielskim, choć nie brakowało również hiszpańskich i katalońskich wypowiedzi. A to wszystko za sprawą Flory, mamy Alejandro, która z okazji odwiedzin syna w Polsce, wystąpiła razem z nim opowiadając o tym jak czuje […]
Nasz zapowiedziany wcześniej bar z winem i przekąskami hiszpańskimi jest dla Was otwarty od środy do niedzieli w godzinach 16:00-23:00. Organizujemy zamknięte spotkania a także zapraszamy na degustację naszych produktów w godzinach otwarcia lokalu. W menu znajdziecie ponad 50 win z różnych regionów Hiszpanii oraz autorskie tapas z produktów importowanych przez nas bezpośrednio od hiszpańskich […]
W czwartek 26 sierpnia gościliśmy w restauracji Fuego w hotelu AC by Marriott na hiszpańskiej fieście. Restauracja organizuje cykliczne spotkania z kuchnią i kulturą Hiszpanii w co drugi czwartek miesiąca sierpnia i września. Tematem naszego wspólnego eventu było life cooking w wykonaniu szefa kuchni, Krzysztofa Rugały, który znany jest z tego, że gotował dla samego […]
Już wkrótce zaprosimy Was na otwarcie nowego miejsca na mapie Wrocławia, gdzie będziecie mogli degustować szeroką geograficznie selekcję win hiszpańskich od El Catador oraz skosztować autorskich tapas na bazie naszych produktów. Napewno nie zabraknie klasycznych tapasów takich jak oliwki, queso manchego lub jamon iberico, ale spróbujemy również uwieść Was dużo bardziej wyszukanymi smakami i kombinacjami. […]
Jedzenie jest naturalną potrzebą każdego człowieka i jednym z najważniejszych rytuałów codzienności. Czasem nie zdajemy sobie sprawy, jak cennym jest darem, w porównaniu do osób, które nie mają do niego dostępu. Ada Gruszka, fotografka, która zasłynęła ogólnopolską nagrodą za najlepszy portret, zainspirowana naszymi serami stworzyła kolekcję zdjęć z udziałem sera w roli głównej. W swoich […]
Pragniemy Państwu zaprezentować sylwetkę Łukasza Kanieckiego, polskiego cortador de jamon, który jest wielkim wielbicielem i znawcą hiszpańskiej szynki iberyjskiej i zajmuje się jej profesjonalnym krojeniem. Zobaczcie, co sam o sobie mówi: Nazywam się Łukasz Kaniecki jestem szefem kuchni specjalizującym się w tradycyjnej kuchni hiszpańskiej, oraz pasjonatem hiszpańskich szynek i dobrego wina. Firmę „Cortador de Jamón […]
Współpraca
Jeśli jesteś zainteresowany współpracą lub interesuje Cię inny produkt lub wariant skontaktuj się z nami.
Szanowny Kliencie, aktualnie nie posiadamy tego produktu w naszym magazynie, ale możemy go zamówić specjalnie dla Ciebie i dostarczyć w ciągu 30 dni.